Adrenalin park in Cerna

Ovaj obiteljski projekt realiziran je uz sve druge obveze obitelji Rimac koja u dvorištu obiteljske kuće ima i mali zoološki vrt.

Njihov adrenalinski park prvi je park takve vrste u Vukovarsko-srijemskoj županiji, a jedan je i od rijetkih na istoku Hrvatske. Adrenalinski park u svome sastavu ima i dva jezera s deset tona šarana u kojima je moguće i pecanje. Tu je i viseći most, fitness sprave za vježbanje na otvorenome, tereni na otvorenome, prostor za paintball… Napravljen je i prostor za stolni nogomet ali s živim igračima.

U sklopu parka uređena je pozornica na kojoj će biti moguće održavati razne koncerte ili nastupe na otvorenome. Cijeli park je ograđen žicom, a unutar njega su i brojna zasađena stabla različitih sorti drveća. Razmišljalo se i o mogućoj opcija noćenja pa su tako između borova postavljeni i bungalovi gdje će biti moguće prenoćiti. Proraditi će i škola jahanja.

Park će, prema najavama, biti zatvorenog tipa u koji će zainteresirane grupe posjetitelja moći doći samo po najavi i uz prethodni dogovor.